relaxatie

Aandachttraining

aanmeldknop

Relaxatie is een mooi woord voor ontspanning. Kinderen leiden tegenwoordig aan een hectisch bestaan met veel afspraken, vriendjes, sporten en verjaardagfeestjes. Ook op school wordt er veel van hen verwacht en geëist. Vaak blijven er onvoldoende rustmomenten over om alle indrukken te verwerken. Kinderen leren ontspannen is van wezenlijk belang. Wist je dat, voor de ontwikkeling van een kind, ontspanning net zo belangrijk is als bewegen en sport?

Kinderen leren relaxen, wordt er gebruik gemaakt van een creatieve en speelse aanpak. De training bestaat uit diverse stilte oefeningen, ademhalingsoefening, ontspanningsoefeningen, focusoefeningen, gerichte spelletjes en creatieve expressie.

De aandachttraining draagt o.a. bij aan:

  • het verhogen van de concentratie
  • een beter focus
  • meer ontspannen zijn
  • beter in slaap vallen
  • minder piekeren
  • beter emoties kunnen uiten

De aandachttraining is uiterst geschikt voor kinderen die veel (lichamelijke) spanning ervaren, hooggevoelige kinderen, prikkelgevoelige kinderen, kinderen die veel piekeren, kinderen van gescheiden ouders, kinderen die snel afgeleid zijn, kinderen met faalangst, ……..

Tarief training

De aandachttraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 45 minuten. De training bedraagt € 225,-. De training vindt plaats in kleine groepjes, maximaal 8 kinderen.

Meer informatie of een afspraak maken 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in.