Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 107.21.85.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Tess Janssen Tess Janssen uit Ridderkerk schreef op 10 februari 2018 om 13:12:
Mijn zoon en dochter hebben een geweldige ervaring gehad met de cursus voor hoog sensitieve kinderen. Niet alleen hebben zij er heel veel van geleerd, maar wij als ouders zeker ook. Het belangrijkste is dat ze nu sterker in hun schoenen staan. En dankzij deze training ook wij beter met alles om kunnen gaan. Top... een aanrader.
Angela warbie Angela warbie uit Ridderkerk schreef op 22 oktober 2017 om 07:26:
De eerste keer was spannend! Altijd even afwachten welke kinderen er nog meer zijn en wat er allemaal gaat gebeuren. Door de laagdrempel begeleiding ging mijn dochter er iedere keer met plezier heen. Nu ze op de middelbare school zit heeft ze veel aan de dingen die ze geleerd heeft bij de cursus! En als er later vragen zijn of als je kind vastloopt mag je altijd nog contact opnemen! Top dus!
Karin Karin schreef op 19 augustus 2017 om 16:28:
Mijn meiden hebben een hele fijne rots-en-watertraining gekregen van Dewhi. Op een positieve en speelse manier hebben zij veel handvatten gekregen om met bepaalde dingen om te gaan. Door het huiswerk en de dagen dat we als ouders konden meedoen is het een echt gezinsding geworden, waardoor we er thuis mee verder kunnen. Bedankt, Dewhi!
Christine Christine uit Ridderkerk schreef op 11 juni 2017 om 12:26:
De informatieavond over hooggevoeligheid was een avond waarop je weer even bewust nadenkt over de positieve kanten van het hoogsensitieve. Veel herkenning zowel bij mijn eigen dochter als ook bij enkele kinderen uit mijn klas.
Denise Denise uit Ridderkerk schreef op 18 mei 2017 om 05:49:
Wat een goede en fijne training heeft Megan gehad, ze is sterker geworden en komt zeker terug voor de training rots en water! dankjewel Dewhi en tot in september! dikke kus van Megan
Irene Irene uit Ridderkerk schreef op 6 november 2016 om 20:21:
Dewhi ik wil je bedanken voor de begeleiding die je gaf aan onze dochter die de cursus' Leren plannen en organiseren' bij je volgde. Het was een succes het gaf haar zelfvertrouwen en nieuwe inzichten! Je lessen waren erg leuk en nuttig aldus mijn dochter, nogmaals bedankt .Het is een echte aanrader voor alle brugklassers!
San San uit Rotterdam schreef op 2 oktober 2016 om 19:22:
Bedankt voor de fijne wandeling. Het was een heerlijke ochtend. De wandeling gaf mij diverse inzichten die ik heb kunnen toepassen bij het nemen van mijn beslissing. Dank je wel!
Patricia Patricia uit Ridderkerk schreef op 25 september 2016 om 12:47:
Dewhi, dank je voor je tip! Dat zo iets simpels, zo'n effect kan hebben. Blij mee!
Daniella Daniella uit Strijen schreef op 14 september 2016 om 07:07:
Mijn zoon fietst nu fluitend naar school. Van onzekerheid is niets meer te merken. Dank je Dewhi!
Margret Margret uit Ridderkerk schreef op 4 september 2016 om 13:16:
Heel erg tevreden over de training ik leer leren.....Dewhi heeft duidelijk kennis van zaken en weet de kinderen op een goede manier te stimuleren en motiveren. Ik kan iedereen deze training aanbevelen.
lydia lydia schreef op 4 september 2016 om 11:51:
Dehwi een meid met een hart van goud en weet waar ze me bezig is, onze zoon is bij haar heeft enorm baat gehad bij haar begeleiding het gaat nu super goed met hem het heeft hem erg geholpen hij weet nu om te gaan met de kleine problemen waar hij tegenaan liep met zichzelf. Wij als ouders zijn zo blij dat we dit gedaan hebben. Dehwi weet precies hoe ze dit moet aan pakken op een hele fijne manier en kan de manier van aanpak heel goed inschatten per kind.
Ronald van Halsema Ronald van Halsema uit Tolkamer schreef op 4 september 2016 om 10:37:
Dewhi ik vind je een geweldige trainer en coach, inzicht en professionaliteit kenmerkt jou! Naast bovenstaande ben je ook nog eens een fijne collega Rots en Watertrainer, werk en train ik graag samen met jou en heb je me enorm geholpen met het opzetten van mijn eigen bedrijf! Thanks!
M VAn soest M VAn soest uit Ridderkerk schreef op 26 juni 2016 om 08:48:
Dewhi is een ontzettende lieve meid die met heel veel geduld met mijn zoontje aan de slag is gegaan. Wat ik niet had verwacht is haar gelukt. Het is op een heel ontspannen en speelse manier gegaan waardoor mijn zoon zich daar heel prettig bij voelde. Dewhi bedankt we hebben er beide veel van geleerd.